Opening Kinderboekenweek

Woensdag 2 oktober 2024, van 15:00 tot 15:45 | Passage Schiedam (7-12 jaar)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dit jaar openen we de Kinderboekenweek feestelijk met een heuse flashmob in winkelcentrum de Passage. Kom je ook meedansen? P.S. Ken jij het dansje van het Kinderboekenweeklied al?

Flashmob

Een flashmob is een grote groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. In dit geval gaan we Lekker Eigenwijs dansen! En wat is er meer eigenwijs dan de orde verstoren? We zetten samen de Passage Schiedam op zijn kop! Dus, alle kinderen opgelet! Neem al je vrienden mee, want dit wil je echt niet missen! Aanmelden is niet nodig, zorg dat je op tijd bent en doe mee met de verrassing! 🎶🕺

Kinderen voor Kinderen

Al meer dan 10 jaar stimuleren Kinderen voor Kinderen en de Kinderboekenweek samen kinderen om te lezen, zingen en dansen. In 2024 maakt Kinderen voor Kinderen voor de dertiende keer een lied bij het thema van de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema en de gelijknamige titelsong Lekker eigenwijs! De schrijfster van de songtekst is Kinderboekenschrijver Carry Slee.

Wil jij het dansje helemaal perfect kunnen? Juf Melanie doet het even voor:

Deze flashmob wordt mede mogelijk gemaakt door de Passage Schiedam en Melanie Dijksma van het Danskantoor.

Illustraties door Aron Dijkstra 

Verzamelen is om 15:00 uur voor de H&M en de Hema. Kom op tijd!