Pitch Parade voor creatieve ideeën van de Schiedamse jeugd!

Donderdag 21 november 2024, van 19:00 tot 22:00 | De Korenbeurs

Kosten: gratis

De Bibliotheek Schiedam roept jongeren tussen de 15 en 27 jaar op hun creativiteit voor de stad in te zetten. Barst je van de ideeën? Wil je bijvoorbeeld graag een festival of spoken word workshop organiseren, een community garden of leesclub beginnen of een ander geweldig initiatief tot leven brengen? Kan Schiedam jouw ideeën goed gebruiken? Dan is de Pitch Parade iets voor jou, om de financiering van je project van de grond te krijgen!

Breng je idee en krijg euro’s mee!

Kom op donderdag 21 november om 19.00 uur naar de Bibliotheek Schiedam in de Korenbeurs om je plannen te presenteren aan een panel. Per gemeente wordt maar liefst € 5.000,- beschikbaar gesteld voor culturele of maatschappelijke projecten die zijn bedacht en uitgevoerd door jongeren. Per project is er een maximum van € 2.500,- .

De pitch wordt op 3 punten beoordeeld. Allereerst wordt gekeken of de pitchers zelf actief aan de slag gaan. Het project moet ervoor zorgen dat verschillende mensen elkaar ontmoeten en als laatste wordt gekeken of iedereen die mee wil doen ook echt mee kan doen; toegankelijkheid dus. 

Aanmelden

Meer informatie en inspiratie is te vinden op pitchparade.nl en parelsvanschiedam.nl. Wil je graag meedoen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Neem contact op en we helpen je op weg! Aanmelden kan met de knop hieronder. Doe mee!

Ik schrijf me in!