Persoonlijke ontwikkeling


Blijf je ontwikkelen

Speciaal voor leden van de bibliotheek hebben we een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld. Alle leden van de bibliotheek kunnen deze online cursussen gratis volgen, dus ook jeugdleden. De aanbieders van de cursussen zijn Soofos en GoodHabitz.

  1. Snuffel rond

    Bekijk het online cursusaanbod op deze pagina. Wat wil jij leren?

  2. Ga naar de portal

    Klik op de link naar Soofos of Goodhabitz

  3. Log in

    Log in met je gegevens van de Bibliotheek, vind jouw cursus en begin met leren!


Cursussen van Soofos


Cursussen van GoodHabitz

Let op: links met afbeelding leiden je naar het aanbod per categorie. Wil je inloggen? Gebruik de knop daaronder, 'Log in bij GoodHabitz'. Die brengt je in de cursusomgeving.


Alle cursussen van Soofos


Alle cursussen van GoodHabitz


Contact

Heb je vragen over de cursussen? Neem dan contact op met de aanbieders:

Open Universiteit

Maak vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van de Open Universiteit! De cursussen (in uiteenlopende vakgebieden) geven een goede indruk van de opleidingen en het studeren bij de OU. De omvang varieert van zo'n 4 tot maximaal 28 uur studie.

Naar Open Universiteit

Udemy

Udemy is een marktplaats voor online leren met meer dan 100.000 cursussen en 24 miljoen studenten. Leer alles over programmeren, marketing, lifestyle, muziek en meer! Met handige app zodat je altijd en overal je cursus kan volgen.

Naar Udemy

Skillshare

Skillshare is een online platform met duizenden cursussen in design, business, technologie en meer. Leden kunnen onbeperkt cursussen volgen en met andere cursisten netwerken. Met handige app zodat je ook onderweg kunt leren.

Naar Skillshare

Linkedin Learning

Leer verder op de momenten die er echt toe doen! Cursussen voor elke fase van uw carrière. Docenten met praktische ervaring.

Naar Linkedin Learning

Coursera

Coursera biedt universele toegang tot 's werelds beste onderwijs en werkt samen met topuniversiteiten en organisaties om online cursussen aan te bieden. Altijd en overal toegang met de handige app.

Naar Coursera